"Geweldig om deel te zijn van deze inspirerende community"

AFAS Software is sinds begin 2024 structurele partner van Baanbrekende Werkgever. Machiel den Dekker, CEO van AFAS Software, legt uit waarom.

10 juni 2024

Deel dit artikel
LinkedIn Facebook Twitter

"Vanuit AFAS Software zijn we echt wel enthousiast over het Baanbrekende Werkgevers traject, omdat-het woord zegt het eigenlijk al- het is een traject, het is geen wedstrijd, het is niet één of andere award die je kan winnen met een mooi verhaal, maar het is echt een inhoudelijk traject waarbij je als community met elkaar optrekt, waar je leert van elkaar en samen nieuwe dingen ontdekt op het gebied van HR."

AFAS Software heeft een voorliefde voor green HR. "Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om in tijden waarin wij het goed hebben, dat ook een stukje te delen met de wereld. We hebben ervoor gekozen om onze HR directeur ook directeur CSR te maken omdat wij denken dat die dingen toch best wel dicht bij mekaar liggen. Green HR is ook een container begrip. Gezonde voeding is bijvoorbeeld belangrijk, welzijn in zijn algemeenheid is belangrijk, als we kijken naar software vind ik je tijd nuttig besteden, je tijd niet aan onzin of aan administratie besteden maar tijd besteden aan iets wat meerwaarde heeft, vind ik eigenlijk ook green HR."

Ontdek op ww.afas.be hoe AFAS jouw organisatie kan bijstaan op vlak van tijdsbesparende software oplossingen.

Zelf deelnemen aan het traject van Baanbrekende Werkgever?
Kom naar één van de infosessies van Baanbrekende Werkgever. Meer info via deze link.