BLOG BAANBREKENDE WERKGEVER

 • Wat zeggen Baanbrekende Werkgevers over het certificatietraject?

  We gingen eind 2021 even langs bij vier Baanbrekende Werkgevers ’22. Hoe hebben zij het certificatietraject Baanbrekende Werkgever ervaren?

  LEES HET ARTIKEL
  02 december 2021
 • De Lijn is een mens- en resultaatsgerichte organisatie

  Zich duurzaam verplaatsen is bij De Lijn niet alleen een zaak van de reizigers, maar ook van de eigen medewerkers. Net als mensgericht hybride werken, draagt slimme mobiliteit bij tot het werkgeluk.

  LEES HET ARTIKEL
  29 november 2021
 • Coachende leidinggevenden laten medewerkers groeien

  Steden en gemeenten staan bekend als fijne werkgevers waar verbondenheid belangrijk is. De coronacrisis zette een stevige rem op die connectiviteit. Met creativiteit en visie zoeken lokale besturen naar antwoorden.

  LEES HET ARTIKEL
  29 november 2021
 • Bijpraten met je carpoolmakkers is veel leuker dan alleen in je auto te zitten

  Mpact biedt duurzame mobiliteitsdiensten aan en heel wat bedrijven kiezen daarvoor. Zo kunnen ze hun medewerkers interessante vervoersoplossingen aanbieden. Colruyt Group gebruikt het carpoolplatform en de multimodale kalender van Mpact.

  LEES HET ARTIKEL
  18 november 2021
 • Medewerkers die elke dag met volle goesting komen werken, dat is ons doel

  Drie pijlers vormen de basis van het HR-beleid bij Arvesta. Samen resulteren ze in de Arvesta way of working, aldus CHRO Karin Van Roy.

  LEES HET ARTIKEL
  15 november 2021
 • Werkgeluk geeft mensen meer energie

  BD Benelux is al langer vertrouwd met flexibel werken. De recente lancering van een nieuw beleid verankert mensgericht hybride werken nog sterker. Daarom krijgen de kantoren van het medisch-technologisch bedrijf een make-over.

  LEES HET ARTIKEL
  15 november 2021
 • Je medewerkers centraal stellen, is jezelf als organisatie voortdurend heruitvinden. Daar gaan wij voor.

  Corona Direct verhuist naar een nieuw kantoor in het centrum van Brussel. De ligging geeft een enorme stimulans aan groene mobiliteit. De inrichting is helemaal gericht op activity based working.

  LEES HET ARTIKEL
  15 november 2021
 • Met ons beleid willen we inspireren, niet controleren

  Twee pijlers vormen de basis van het mensgericht hybride werken bij Galapagos. Enerzijds is de bedrijfscultuur gericht op empowerment van medewerkers en waardegedreven werken. En anderzijds is connectiviteit voor het biotechnologisch bedrijf cruciaal om te slagen in zijn missie.

  LEES HET ARTIKEL
  15 november 2021

L'heure est venue !

Nous devons revoir notre organisation du travail et de la mobilité. C’est le moment pour les organisations de placer l’employé au centre de leur politique sur le travail hybride et la mobilité.

LIRE LA CHARTE