CAW Oost-Vlaanderen: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

In élk mensenleven zijn er kleine en grote kwetsbare momenten. Dan wil je er niet alleen voor staan. En kan je steun gebruiken die je écht helpt. Net dan staat CAW Oost-Vlaanderen voor je klaar.

CAW maakt sterker
Jaarlijks kloppen zo’n 26.000-tal mensen (kinderen, jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen) bij ons aan voor informatie, advies en hulp. CAW Oost-Vlaanderen wil het welzijn van iedereen in Oost-Vlaanderen versterken, met bijzondere aandacht voor mensen in kwetsbare situaties. Zo dragen we actief bij tot een zorgzame, solidaire en veerkrachtige samenleving.

Voor meer informatie over ons aanbod en expertise, surf naar www.caw.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Als werkgever streven we naar een cultuur van leren, verbeteren en vernieuwen. Ook binnen HR hebben we daar aandacht voor. Zo werden er welzijnsbevorderende initiatieven ontwikkeld zoals glijdende uurroosters, een uitgebreid verlofstelsel, een geïntegreerd telewerkbeleid, een mobiliteitsbeleid voor woon-werkverkeer als dienstverplaatsingen … Verder kunnen alle medewerkers gebruikmaken van een voordelenplatform om kortingen te bekomen bij winkelketens en lokale handelaars.

Momenteel implementeren we een interne communicatiestrategie om die ondersteunende initiatieven breder en beter bekend te maken. Hiervoor vertrekken we vanuit de kracht van onze baseline: CAW maakt sterker. Steeds met een focus op werkbaar werk en met aandacht voor onze interne waarden.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEcaw caw
Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI