Crius Group: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Crius Group helpt uitgeverijen in België en Nederland met de opmaak van boeken en tijdschriften en een scala aan redactionele activiteiten. Ons gedreven team zit zo al meer dan 30 jaar letterlijk en figuurlijk met de neus in de boeken.

Jos Willems zag in 1989 al dat hij een voorsprong kon nemen in de typesetting sector. Hoe? De verschillende stappen van een boekproductie automatiseren, het was toen al de boodschap. Intussen staan de zonen Jurgen en Jordy Willems aan het roer van dit (h)echte familiebedrijf, samen met een gedreven team van een 70-tal medewerkers.

Maar wat Crius Group pas echt definieert, is dat het een hardwerkende, gezellige bende is die houdt van een potje humor en waar respect en welzijn op één staan. Want of je nu aanverwant bent of niet, Crius Group is one big family. We beschouwen elkaar dan ook als het kloppend hart van ons bedrijf. Als de binding die een goed boek samenhoudt. Dat uit zich ook in onze professionele relaties. We zien onze klanten net als onze collega's, als toffe partners waarmee we samen prachtige creaties maken.

Bij ons is het vaak keihard werken en regelmatig ontspannen. Wij geloven dat werknemers alleen een constante kwaliteitsvolle oplevering realiseren als ze zich ook goed voelen op hun werkplek.

Het bedrijf is de afgelopen 30 jaar enorm gegroeid en daar zijn we best trots op. Van een achterkamertje in Baal tot een volledig uitgerust en modern kantoor in Hulshout.

Dit kantoor kreeg in 2019 een grote make-over, waarbij het team centraal stond. We installeerden een pool- en kickertafel en bouwden zelfs een fitnessruimte! Want bij Crius Group geldt: wie hard werkt, heeft ook nood aan deugddoende ontspanning.

Sinds april 2022 heeft Crius Group ook een redactiekantoor in Amsterdam. Het team daar bestaat intussen uit drie bureauredacteuren. Dit kantoor brengt ons nog dichter bij de Nederlandse uitgeverijen.

Door de coronapandemie is het bedrijfsleven geëvolueerd en dien je je organisatie hierop af te stemmen. Zo besloot Crius Group een structureel telewerkbeleid te implementeren we komaf maakten met het standaard werken op kantoor.

We zien in het hybride werken een opportuniteit om de work-life-balance én het welzijn van onze medewerkers te versterken. De noden van onze medewerkers waren hierbij het allerbelangrijkste en dit werd dan ook de basis van ons hybride werkmodel. Bovendien zijn er aan het telewerk ook financiële voordelen verbonden.

We hechten veel waarde aan het welzijn van onze mensen. Zo voorzien we actieve psycho-sociale ondersteuning en sportlessen op kantoor. Ook initiatieven zoals Bike-to-work, die gekoppeld zijn aan een mooie fietsvergoeding, zijn zeer succesvol bij onze medewerkers.

Bij Crius Group heerst een sfeer van vertrouwen met grote autonomie voor onze medewerkers. Wij willen dat onze medewerkers gelukkige mensen zijn die bij Crius Group willen werken in plaats van moeten werken.

Kort samengevat betekent dit een mensgericht personeelsbeleid met aandacht voor:

• autonomie
• flexibiliteit
• welzijn Crius Group is een mensgerichte werkgever en wil dit als Baanbrekende Werkgever ook uitdragen.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEcrius crius crius crius crius crius crius crius crius
Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI