Lokaal Bestuur Roeselare: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Bij Stad en OCMW Roeselare streven we ernaar een aantrekkelijke centrumstad te zijn waar het aangenaam wonen, werken en ontspannen is. Dat is onze missie. Alles wat wij als stad doen, is in functie van deze ultieme doelstelling. Iedere collega die bij de stad werkt, draagt hier zijn steentje toe bij. Dat verhaal kunnen we enkel schrijven dankzij onze medewerkers. Samen vormen we een hechte en betrouwbare ploeg vol engagement die elke dag beter wil doen voor het welbevinden van onze klant, de inwoner van onze prachtige stad. We willen onze burgers fier maken op onze stad. We willen dat zij hier graag wonen, werken en leven. We willen de burger faciliteren in de nodige administratie met de lokale overheid. We zorgen dan ook voor een optimale dienstverlening.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

We zijn een organisatie van 700 medewerkers met een grote diversiteit aan functies. Onze dienstverlening verloopt vanuit diverse locaties in Roeselare. Het aantal locaties is nu tijdelijk groter, in afwachting van de bouw van ons duurzaam nieuwe stadhuis. Alle collega's zijn uniek, maar 5 gemeenschappelijke waarden verbinden ons. "Samenwerken - Voortdurend Verbeteren - Vertrouwen - Engagement - Klant Centraal" werden door de medewerkers zelf gekozen en vertegenwoordigen ons dagelijkse doen en laten. We zijn er met goesting voor de Roeselaarse burger!

Enthousiasme van gelukkige medewerkers straalt af op onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat onze medewerkers de best mogelijke versie van zichzelf kunnen zijn zodat zij aan de best mogelijke versie van onze stad kunnen bouwen. Dit vertaalt zich in tal van toepassingen op de werkvloer. Met plaats- en tijdsonafhankelijk werken geven we al van voor de coronacrisis de mogelijkheid om werk en privé in balans te houden. Nu ook alle vergaderzalen uitgerust zijn voor hybride overleg sparen we nog meer nodeloze verplaatsingen uit!

Mensgericht werken is ook medewerkers kansen geven via een ruim opleidingsaanbod en mogelijkheid tot interne jobrotatie. Inhoudelijk kunnen verrijken in de job en loopbaan is topprioriteit. De zorg voor welzijn van onze medewerkers vind je ook in ons aanbod ‘Fit4work’ waar zelfzorg, bewegen en gezonde voeding centraal staan.

We dagen onze medewerkers uit zich duurzaam te verplaatsen. Dit doen we zowel via prikacties als structureel. In ons nieuwe stadhuis zal je bv. een fietslift vinden om elk type fiets veilig naar de fietsenstalling te brengen.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEStad en OCMW Roeselare colleagues Stad en OCMW Roeselare colleagues

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI