AZ Maria Middelares: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Welkom bij AZ Maria Middelares

AZ Maria Middelares is een innovatief ziekenhuis in de groene rand rond Gent. In ons continu streven naar kwaliteitszekere expertzorg staan vriendelijkheid en patiëntbeleving centraal. Ons modern ziekenhuis beschikt over hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting.

In ons Medisch Centrum Maria Middelares in Gentbrugge vind je een polikliniek waar nagenoeg alle medische specialismen aangeboden worden. Ook in ons Medisch Centrum in Aalter, waarvoor we de handen in elkaar slaan met AZ Sint-Vincentius Deinze, kan je terecht voor een ruim aanbod. Zo bieden we in onze zorgregio gespecialiseerde zorg, dicht bij huis.

Vanaf 1 januari 2024 vormen AZ Maria Middelares en AZ Sint-Vincentius Deinze samen één vzw, die de sterktes en expertise van beide ziekenhuizen combineert in het belang van de medewerkers en patiënten. Deze samenwerking vertegenwoordigt meer dan 850 bedden en de ziekenhuizen beschikken in totaal over 30 hoogtechnologische interventiezalen. Dagelijks zetten meer dan 2400 personeelsleden en meer dan 350 artsen zich met hart en ziel in voor kwaliteitsvolle zorgverlening.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Wie kiest voor onze ziekenhuizen, maakt deel uit van een team van gedreven en vriendelijke zorgprofessionals. Dagelijks maak je maatschappelijk een verschil en draag je bij aan innovatieve expertzorg op maat van elke patiënt.

Bij ons vormt een gelukkige medewerker de sleutel tot een tevreden patiënt. We streven dan ook naar een stimulerende werkomgeving, waarbij het welzijn van de medewerkers steeds voorop staat. Daarbij gaat veel aandacht naar een gezonde balans tussen werk en privé, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, levenslang leren met opleidingen op maat, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze organisatie zet daarnaast actief de schouders onder de uitbouw van een ondersteunende en inclusieve omgeving met een fijne teamwerking.

Om onze straffe medewerkers te bedanken voor hun hartverwarmende inzet organiseren we meerdere keren per jaar verbindende (team)initiatieven. De medewerkers van beide ziekenhuizen zijn welkom op het personeelsfeest ‘Summer Festival’ voor een ontspannend samenzijn met een verzorgd buffet en bekende dj. Op de dag van de medewerker bieden we een heerlijke lunch aan en voorzien we voor elke medewerker, arts en vrijwilliger een attentie. Jaarlijks is iedereen ook welkom op het sinterklaasfeest met een cadeautje voor alle kinderen van de medewerkers. Het jaareinde ronden we af met een extra eindejaarsgeschenk. Jubilarissen zetten we met plezier in de bloemetjes op een gezellige receptie.

Twee jaar op rij kende VOKA ons het Charter Duurzaam Ondernemen toe. We hebben dan ook aandacht voor een duurzame omgeving met sport- en beweegmogelijkheden. Daarnaast motiveren en ondersteunen we onze medewerkers om op een duurzame manier naar ons ziekenhuis te komen. Met het Label Sportbedrijf 2022 – 2023 beloonde Sport Vlaanderen dit bewegingsbeleid. Het Federaal Voedselagentschap bekroonde ons restaurant met een Smiley. Iedere medewerker kan elke dag weer genieten van een voordelige en gezonde maaltijd. Kinderen van medewerkers krijgen voorrang in het kinderdagverblijf op ons terrein. Met een jaarlijkse gratis corona- en griepvaccinatie garanderen we dat iedereen kan genieten van een gezonde werkomgeving.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

AZ Maria Middelares AZ Maria Middelares AZ Maria Middelares AZ Maria Middelares AZ Maria Middelares

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER