Camco technologies: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Camco Technologies is een toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor containerterminals.

Vanuit ons hoofdkantoor in Haasrode en vijf regionale divisies in Gent, Long Beach, Dubai, Shanghai en Brisbane helpen we onze klanten bij het automatiseren van overdrachtsprocessen voor containers, vrachtwagens, wagons en trailers.

Onze technologische vernieuwingen omvatten:
1. Hoogst nauwkeurige op AI gebaseerde OCR/OFR-camera-technologie: garandeert een precieze identificatie en registratie van containers, trailers, vrachtwagens en treinen voor betrouwbare gegevens in terminaloperaties.
2. Geavanceerde realtime locatieoplossingen (op AI gebaseerd): geavanceerde tracking van containers en apparatuur voor realtime monitoring en verbeterd operationeel inzicht.
3. Robuuste en intuïtieve kioskregistratietechnologie: stroomlijnt de registratie van vrachtwagens, chauffeurs en ladingen bij terminalingangen; optimaliseert de algehele efficiëntie.
4. Innovatieve softwaretoepassingen: op maat gemaakt om verschillende terminalprocessen te optimaliseren en te zorgen voor een naadloos en efficiënt beheer.

Camco Technologies is de partner voor containerterminals, intermodale terminals, veerbootterminals, spoorwegexploitanten en kraanbouwers. Met een trackrecord van meer dan 300 succesvolle implementaties op zes continenten geldt Camco Technologies als een van de meest toonaangevende technologiebedrijven in de wereld van het containerterminalbeheer.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Camco Technologies is niet zomaar een organisatie; het is een plek waar innovatie en wereldmarktleiderschap onze medewerkers dagelijks uitdaagt. Maar het gaat verder dan dat. We creëren ook een leefomgeving waar ruimte is voor moderne en mensgerichte groei in onze samenwerking naar oplossingen.

Ons streven hoeft niet altijd groots te zijn; elke inspanning, hoe klein ook, is een stap in de goede richting. In de wereld van Camco Technologies zijn het vaak kleine, ogenschijnlijk beperkte vernieuwingen en verbeteringen die uiteindelijk samen grote veranderingen teweegbrengen.

Deze filosofie brengen we ook tot uiting in initiatieven die aansluiten bij de leefwereld van onze medewerkers. Dit jaar ligt de focus op ons streven naar duurzaamheid en het bevorderen van een gezondere, milieuvriendelijkere mobiliteitscultuur.

Duurzame mobiliteit in de schijnwerpers
Als thema opteerden we ervoor om onze fietscultuur te stimuleren. Zo lanceerden we een inspirerende fietsmaand vol evenementen en initiatieven om onze medewerkers aan te moedigen de fiets te kiezen als hun favoriete vervoermiddel. Daarnaast introduceerden we onder meer fietsleasing, waardoor onze medewerkers op een betaalbare manier een duurzame levensstijl kunnen omarmen.

Maar onze meest opvallende prestatie is onze overdekte fietsenstalling. Een project dat we volledig in eigen huis realiseerden, van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Met toewijding, eigen middelen en arbeid creëerden we een veilige en handige ruimte waar onze medewerkers hun fietsen kunnen stallen. Een initiatief dat ons eraan herinnert dat we meer kunnen realiseren als we samenwerken, ook bij het gemeengoed maken van een cultuuromslag.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Camco

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER