AFAS Software Belgium: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Welkom bij AFAS
AFAS Software biedt een alles-in-één oplossing aan: een gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor heel de organisatie. Met deze totaaloplossing borg je alle informatie in één centrale database en vermijd je dubbel invoerwerk en het gebruik van losse tools.

Om ruimte te creëren voor vernieuwing en creativiteit moet de basis van je organisatie goed zijn. Daar gaat AFAS je bij helpen. Dat doen ze door de bedrijfsprocessen te analyseren en te verbeteren met hun geïntegreerde software. Wat betekent dat concreet voor jou? Al jouw administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van financieel tot HRM en van documentmanagement tot CRM en projecten. En dat alles overzichtelijk gevisualiseerd in rapporten en dashboards. Efficiëntie verzekerd dus!

Ontdek de mogelijkheden van AFAS Software of download de brochure.

“We zoeken oprecht naar het beste voor elkaar”
AFAS Software is één van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware in de Lage Landen. Ze kiezen bewust voor een mensgerichte omgang met zijn werknemers. Hun bedrijfscultuur is gericht op een sterk samenhorigheidsgevoel. Zo spreken ze bij AFAS niet van een kantoor, maar van een clubhuis.

“Bij ons staat niet de klant centraal, maar de medewerker”, zegt algemeen directeur Machiel den Dekker verrassend. “Wanneer de medewerker zich gewaardeerd en op zijn plek voelt, dan zorgt hij vanzelf goed voor onze klanten. Tevreden medewerkers zorgen voor de beste resultaten.”

Die mensgerichte cultuur is sterk te merken aan de manier waarop AFAS het hybride werken organiseert. “Je kan geen team bouwen via Teams”, benadrukt den Dekker. “Het is de goede sfeer die de mensen naar kantoor doet komen. Maar we laten onze medewerkers de keuze. Werken met gezond verstand, in het belang van AFAS, dat is het devies.”

De bouw van het nieuwe clubhuis in Kontich is even kenmerkend voor de familiale cultuur bij AFAS. “De opening ervan was de beste teambuildingactiviteit die we ooit deden. Momenten waarop een consulting manager en iemand van sales support samen staan af te wassen, zorgen voor een hechte band.”

Marie-Lynn Hens (clubhuisbeheerder): “Elke vrijdag stoppen we om half vijf en gaan we allemaal naar boven naar onze bar. We drinken daar samen gezellig nog iets, er zijn hapjes, er is muziek. De bar ligt aan ons dakterras, bij mooi weer zitten we daar. En één keer per maand hebben we onze kantoordag. Dan komt iedereen naar het kantoor voor overleg of een presentatie, maar ook voor een stuk taart. Tot 's avonds zitten we met z’n allen gezellig samen.”

Het zit vaak in de kleine dingen, benadrukt Hens. “Zo bieden we geen fitness aan, want dat is iets individueels, maar wel de mogelijkheid om met collega’s te padellen om de hoek.”

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

afas afas afas afas

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI