Lokaal Bestuur Deinze: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Deinze is een sterke stad bestaande uit zeventien stevige dorpen en het zijn die unieke dorpen die de stad sterk maken. Tweerichtingsverkeer dus. Deinze is een jonge en dynamische fusiestad die graag verrast. Dat toont zich aan het logo met het uitroepteken. Draaien we het een kwartslag, zien we een smiley die knipoogt.

Met #Deinze2040 kiezen we resoluut voor vernieuwing en duurzaamheid. We geloven steevast in de 15-minutenstad, waarbij inwoners in maximum vijftien minuten fietsen of wandelen toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben: winkels, kantoren, scholen, gezondheidszorg, sport, cultuur en ontspanning. Kortom: een stad op mensenmaat. Hiervoor wordt veel geïnvesteerd in nieuwe infrastructuur, die aangepast is aan het veranderende klimaat.

Hierbij willen we de eigenheid van de zeventien deelgemeenten en onze bijna 45.000 inwoners laten schitteren. Onze visie vat het mooi samen: 'Onderweg naar de stad van morgen durft Deinze te verbinden'. Deze verandering kunnen we enkel realiseren dankzij onze trouwe en enthousiaste medewerkers.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

We zijn een organisatie met 750 medewerkers met een grote diversiteit aan functies. Alle collega's zijn uniek, maar 7 gemeenschappelijke waarden verbinden ons: respectvol gedrag, hulpvaardigheid, eerlijkheid, klantgerichtheid en -vriendelijkheid, betrouwbaarheid, positiviteit en collegialiteit. Binnen deze context werken we samen met en voor de burger aan een stad van de toekomst.

We staan voor een mensgerichte aanpak, en zorgen ervoor dat onze medewerkers de best mogelijke versie van zichzelf kunnen zijn. We bieden opties aan voor telewerk, bieden een flexibel werkrooster aan en ondersteunen onze talenten met een ruim opleidingsaanbod. De zorg voor het welzijn van onze medewerkers wordt bewaakt via onze werkgroep welzijn op het werk.

We omarmen klimaatvriendelijke initiatieven voor al onze verplaatsingen. Onze medewerkers kunnen rekenen op een fikse fietsvergoeding, we investeren in laadpalen en werken aan de vergroening van het wagenpark. We bieden een gratis blue-bike abonnement aan en voor verplaatsingen tussen de verschillende werkplekken staan dienstfietsen ter beschikking. Ook fietsleasing behoort tot de opties die we aan medewerkers aanbieden.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI