Lokaal Bestuur Liedekerke: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Liedekerke is een gemeente in Vlaams-Brabant met meer dan 13 000 inwoners. Met het Liedekerke- en Hertigembos mogen we prat gaan op een groene long van 200 hectare. Daarnaast kunnen we ook bogen op een groot en modern station.

De sites van het lokaal bestuur (gemeentehuis, OCMW, academie, vrijetijdshuis, jeugdcentrum, sporthal en zwembad, De Loods en de kleuterschool) liggen verspreid over de gemeente, evenwel nooit meer dan 2 kilometer uit elkaar.

Liedekerke staat voor duurzaam en gelukkig wonen, werken en leven in een open, bruisende en sociale gemeente, waar respect voor elkaar centraal staat.

Wij willen voor, door en met de inwoners van Liedekerke de centrumfunctie van de gemeente versterken.

Daarom bouwen we onze voornaamste troeven verder uit:
• Handel
• Groen
• Mobiliteit
• Recreatie
• Zorg
• Wonen
en communiceren we hierover gericht.

Voor meer informatie, surf naar Lokaal Bestuur Liedekerke

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

De waarden waar we voor staan:

Streven naar excellentie
Wij zijn dé specialisten in ons vak, op ons kun je rekenen. Nu en morgen: we zoeken voortdurend naar vernieuwing en verbetering.

Samenwerking
We luisteren en denken met jou mee. Jou helpen is wat ons drijft. Dat doen we samen, mét elkaar en voor jou.

Duurzame oplossingen
We onderscheiden hoofdzaak van bijzaak en maken moedige keuzes. Wij werken aan blijvende oplossingen, met het oog op morgen.

Gedrevenheid
Wij gaan net dat stapje verder, met de glimlach. Ons woord heb je, onze inzet ook. Zo maken wij het verschil.

Integriteit
Je weet wat je aan ons hebt en wat we jou kunnen bieden. Geen loze beloften, geen halve waarheden, een woord is een woord.Slimmer en groener onderweg
Voor volledige of gedeeltelijke verplaatsing van je woonplaats naar je werkplaats per fiets, elektrische fiets of speed pedelec aflegt, kan je de fiscale vrijgestelde fietsvergoeding aanvragen.

Voor volledige of gedeeltelijke verplaatsingen tijdens het werk per fiets, elektrische fiets of speed pedelec aflegt, heb je ook recht op een fietsvergoeding.

Bij gebruik van het openbaar vervoer voor de verplaatsing van en naar het werk wordt het abonnement 100 % terugbetaald.

Er zijn 2 elektrische fietsen beschikbaar die vrij gebruikt kunnen worden voor (dienst)verplaatsingen.

In het kader van het Europese burgemeestersconvenant en het Klimaatengagement werd een elektrische wagen aangekocht voor de gemeentelijke diensten.

Het lokaal bestuur beschikt, in het kader van de vergroening van het wagenpark, over 3 elektrische wagens en 2 CNG-voertuigen.

Wij leggen momenteel de laatste hand aan de invoering van een fietsleasing en voorzien op de verschillende gemeentelijk sites een beveiligde fietskooi.Mensgericht hybride werken
De personeelsleden genieten van een flexibele werktijdregeling waarbij het werkvolume wekelijks vrij ingevuld kan worden tussen 07.00 en 22.00 uur, thuis of op de werkplek.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

mliedekerke-->
Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI