Politiezone Antwerpen: Baanbrekende Werkgever '23

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Politie Antwerpen is altijd, overal en vooruitstrevend betrokken bij onze stad. Bemiddelend waar het kan, daadkrachtig waar het moet. Politie Antwerpen is altijd van dienst. We zijn continu beschikbaar en bereikbaar voor wie ons nodig heeft. Afhankelijk van de situatie zijn we zichtbaar op het terrein, of juist niet. Maar we zijn er, overal. Onze permanente aanwezigheid vormt de basis voor onze betrokkenheid. Betrokken bij de burgers die in Antwerpen wonen, opgroeien, werken, verblijven of op bezoek zijn. Als Politie Antwerpen staan wij ook ten dienste van onze eigen mensen, die een betrokken werkgever mogen verwachten in ruil voor hun eigen engagement. We treden bemiddelend op waar het mogelijk is en daadkrachtig waar het noodzakelijk is. Modern politiewerk is meegaan met de tijd. Politie Antwerpen wil het verschil maken en vooruitstrevend zijn in haar aanpak.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Werken bij Politie Antwerpen is werken voor de grootste lokale politiezone van België. Met meer dan 3000 medewerkers kies je voor een organisatie met doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit en een afwisselende job. Werken voor Politie Antwerpen is ANDERS. We zijn een voorbeeld voor wie mee vooruit wil. We zijn pioniers die werken met state-of-the-artmateriaal, die professioneel begeleid worden en kansen krijgen om te groeien. De grootste stad van Vlaanderen is altijd in beweging, dus is ons takenpakket gevarieerd en wachten er overal uitdagingen. Zowel voor avontuurlijke, zorgende als administratief sterke mensen. Bij ons werk je in de lijn maar ook achter de schermen mee aan een veilig Antwerpen. Innovatie, efficiëntie en duurzaamheid zijn de radars van onze goed draaiende organisatie. Daardoor staan we al heel ver in het menselijk hybride werken, en bijgevolg het minder onderweg zijn.

Nog voor de coronacrisis toesloeg, werd het tijd- en plaatsonafhankelijk werken al geïmplementeerd bij Politiezone Antwerpen. Het Brabo-werken 2.0 speelt in op de huidige maatschappelijke tendensen. Meer dan ooit geven medewerkers zelf aan waar ze hun taken het beste kunnen uitvoeren. De focus ligt niet enkel op de prestaties, maar ook op het welzijn en de sociale cohesie tussen medewerkers. Het Brabo-werken 2.0 steunt op vier parameters: betrokkenheid, samenwerken, kennis delen en continu verbeteren.

Duurzaamheid vertaalt zich stilaan ook meer in andere initiatieven. Zo is er het wagenpark groener waar mogelijk. De kers op de taart? Ons nieuwe mastergebouw mét aangepast mobiliteitsplan …

ONTDEK ONZE ORGANISATIEPolitie Antwerpen Politie Antwerpen Politie Antwerpen

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

REJOIGNEZ LE MOUVEMENT !

En tant qu’employeur, vous souhaitez (continuer à) faire la différence en matière de mobilité durable et de travail hybride axé sur les personnes ? Inscrivez-vous ici pour suivre nos sessions d’information sur le parcours de certification de l’année prochaine.

INSCRIVEZ-VOUS ICI