Cegeka: Baanbrekende werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

De Cegeka Groep telt meerdere bedrijven. Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt.

Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg en Cegeka Business Solutions is het Europese Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365- oplossingen. Smartschool is het digitaal schoolplatform binnen de Cegeka Groep.

Cegeka telt meer dan 5.500 medewerkers met 11 vestigingen in Europa en een geconsolideerde omzet van 744 miljoen euro. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. Sinds 2019 staat CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Hybride werken – of smart working - is bij Cegeka het nieuwe werken. We zijn geleidelijk aan geëvolueerd naar een nieuwe slimme werkcontext waarbij de belangen van de medewerker, het team, de klant en Cegeka worden geoptimaliseerd. In close cooperation zit in ons DNA. Flexibiliteit en telewerken willen we optimaal combineren met momenten van ontmoeting en verbondenheid. We willen blijvend investeren in het welzijn van onze medewerkers en onze leidinggevenden verder versterken in het hybride leiderschap. Verder doen we inspanningen voor de blijvende inzetbaarheid van medewerkers via skills management. We hebben ook een sociaal fonds en een social board voor medewerkers die te maken krijgen met een plotse tegenslag.

Cegeka wilt ook werken aan een positieve impact op het milieu. Qua neutralisatie van onze CO2 uitstoot focussen we op ons wagenpark en onze datacenters. We hebben om en bij de 1800 leasewagens, 70% van de wagens die we nu bestellen zijn volledig elektrisch. In onze datacenters optimaliseren wij ons energiegebruik via de virtualisatie van servers. We gebruiken daarvoor enkel groene elektriciteit. De volgende stap die we momenteel onderzoeken is het zelf opwekken van groene energie.

Cegeka wil technologie ook inzetten voor een betere wereld. Via een goed gebruik van technologie kunnen we een aantal doelstellingen van de overheid helpen versnellen. Denk maar aan het vermijden van papieren parkeertickets, onze projecten voor Smartschool of het digitaal gezondheidsdossier via Nexuzhealth. Daar biedt onze applicatie alle betrokkenen rechtstreeks toegang tot dezelfde patiënteninformatie.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Cegeka Cegeka Cegeka Cegeka

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER