Flanders Make: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie.

We helpen bedrijven met de ontwikkeling van technologische oplossingen, vanaf het moment dat een idee vorm krijgt totdat het zich ontwikkelt tot een volledig functioneel product of productieproces. We bieden ook ondersteuning bij het verbeteren van bestaande producten en productieprocessen.

Onze Vlaamse industrie is in volle transitie. Flanders Make wil bedrijven hierin zo goed mogelijk begeleiden. Daarom zetten we volop in op hoogtechnologische infrastructuur. We helpen bedrijven om hun productieprocessen en hun (componenten van) voertuigen of machines te testen en te valideren.

De ambitieuze aanpak van Flanders Make vertaalt zich in vele succesverhalen. Zowel grote bedrijven als kmo’s voerden de afgelopen jaren samen met ons onderzoek. Het leverde hen nieuwe inzichten en kennis op die hen helpt in de digitale transformatie van hun bedrijf. Zo kunnen ze zich nog beter positioneren in een steeds competitiever wordende industrie.

Ontdek meer over ons via www.flandersmake.be/nl/cases

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Flanders Make koestert als researchorganisatie zijn medewerkers door teamwork en open communicatie. Bij Flanders Make is samenwerking een van de belangrijkste waarden, naast efficiëntie en excellence beyond the state of the art. Het tonen van waardering voor elkaar en goed communiceren zijn belangrijk voor die goede samenwerking, om met je collega’s zowel klantgericht als resultaatgericht te kunnen werken. Flanders Make versterkt zijn medewerkers door talentontwikkeling en continue feedback. De open communicatie maakt dat de sfeer bij Flanders Make erg prettig is. Je merkt dat iedereen bij meetings gewoon durft te zeggen wat hij vindt. Flanders Make biedt je tal van doorgroeimogelijkheden in diverse vakgebieden en op verschillende locaties.

Het is sterk afwisselend, geen dag is hetzelfde. Je werkt aan veel verschillende projecten en komt in contact met veel verschillende industrieën en klanten. Zo leer je ook wat er in al die terreinen aan behoeften leven. En het is een brug tussen de universiteiten en de industrie waar alles moet worden toegepast. Wij ontwikkelen hier tot aan werkende prototypen, we laten zien dat het werkt, waarna het door een fabrikant verder wordt ontwikkeld tot een product.

Als je houdt van uitdagingen en afwisseling, en als je wilt ontdekken welke richting het beste bij jou past dan is dit een geweldige plek. Zeker voor mensen die houden van demonstraties, het laten zien dat wat je maakt ook echt werkt, is Flanders Make een perfecte match.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

flanders-make flanders-make flanders-make flanders-make flanders-make

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER