Lokaal Bestuur Heusden-Zolder: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Heusden-Zolder is een pittige cocktail van historisch erfgoed, uitgestrekte natuurgebieden, een bruisende cultuur en een unieke sportinfrastructuur.

Heusden-Zolder wil de sportiefste gemeente worden. Deze visie is de perfecte leidraad om onze gemeente te versterken en te verbinden.

Sportief betekent zoveel meer dan alleen het fysieke. Sportief kan staan voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, waarbij onze rijke culturele basis kan inspelen op het mentale aspect. We willen de hele gemeente zowel fysiek als mentaal in beweging krijgen én houden. Sportief verwijst ook naar het idee van ploegsport en samenwerking. Sportief heeft trouwens nog een derde betekenis die helemaal bij Heusden-Zolder past: fair play. Wij zijn een faire gemeente met een sterke focus op duurzaamheid en met oog voor diversiteit.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

In het kader van Baanbrekende Werkgever hebben we een onszelf nog verder uitgedaagd:

Als werkgever streven we naar een motiverende werkomgeving waarin “medewerkers met goesting komen werken”. We richten ons op minder onderweg, slimmer en groener werken en mensgericht hybride werken.

Het streven naar een geïntegreerd welzijnsbeleid toont aan dat we serieus bezig zijn met het welzijn van onze medewerkers. Door middel van welzijnsbevragingen en initiatieven gericht op betrokkenheid en verbondenheid zetten we stappen om het welzijn te verbeteren.

Het plan is het welzijnsbeleid in 2024 verder uit te rollen, waardoor we streven naar voortdurende verbetering en het luisteren naar de behoeften van de medewerkers. We houden de vinger aan de pols door de uitrol van een re-boost app voor de medewerkers.

Zo slaan we de weg in om een stevigere baanbrekende werkgever te worden die zich inzet voor het welzijn en de tevredenheid van haar medewerkers.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE


Heusden-Zolder Heusden-Zolder Heusden-Zolder Heusden-Zolder Heusden-Zolder Heusden-Zolder Heusden-Zolder v

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER