Pelckmans Uitgevers: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Pelckmans creëert samen met gedreven auteurs een uitdagend en kwalitatief aanbod dat uitnodigt om een leven lang te lezen en leren. Die missie weerspiegelt zich in een brede waaier aan onderwijsmethodes, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven die jong en oud inspireren, informeren en meer. Altijd met een neus voor maatschappelijke trends en een hart voor mensen.

Elke dag opnieuw zetten onze medewerkers zich in om kwalitatief lees- en lesmateriaal te bedenken en te ontwikkelen op onze vijf werkplekken in Kalmthout, Antwerpen, ’s Hertogenbosch, Mechelen en Gent. Wie werkt bij Pelckmans, wil samen met anderen een impact creëren. Medewerkers herkennen zichzelf in ons DNA dat zich kenmerkt door vier basiswaarden: integer (samen)werken, duurzaamheid, wendbaarheid en kwaliteit. Waarden die verweven zijn met onze hele organisatie en de activiteiten die we organiseren.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

De drie pijlers van 'Baanbrekende Werkgever' sluiten aan bij onze missie om een mensgericht en duurzaam beleid te ontwikkelen, met de nadruk op betrokkenheid, verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Als groeiende organisatie vertaalt ons engagement zich in:

Duurzaam werk en onze ambitie om de werkgever van keuze te blijven. We streven ernaar een veilige omgeving te bieden met aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, waarin ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Medewerkers van Pelckmans onderscheiden zich door hun sterke passie voor hun job en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een leven lang leren en lezen.
Slimme en groene mobiliteitskeuzes op maat van elke medewerker. We promoten duurzame mobiliteit door middel van abonnementen voor openbaar vervoer en een actieve fietscultuur, met fietsleasing, fietsvergoeding en initiatieven zoals de 'ik fiets naar het werk-dag'. Een groeiend aantal medewerkers kiest ervoor om hun bedrijfswagen om te zetten in een mobiliteitsbudget om zo duurzame mobiliteitskeuzes te maken. We kiezen bewust voor centrale locaties om de reistijd van medewerkers te beperken.
Hybride workflows om op elk moment het beste van onszelf te kunnen geven, zowel op kantoor als thuis. We promoten flexibel werken in een hybride omgeving via ons telewerkbeleid, flexibele werkuren, flexwerkplekken, enzovoort. Onze inspirerende kantoren bieden ook de mogelijkheid om offline verbinding te maken.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEPelckmans Pelckmans Pelckmans

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER