Provincie West-Vlaanderen: Baanbrekende Werkgever '24

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

Het provinciebestuur West-Vlaanderen zet de mens in de organisatie centraal. We creëren dan ook een werkomgeving die jou en je collega’s moet toelaten om optimaal te schitteren in de job. Of anders gezegd: om te blinken in je vel.

De Provincie vervult de rol van regiobestuur en kennispartner. Daarom is de mens onze belangrijkste grondstof. Die is het alfa en omega, de motor van onze organisatie. De ziel!

Onze werktijdregeling is daarop afgestemd, met een minimum aan spelregels en een maximum aan autonomie. Jij bepaalt in overleg met je collega’s en leidinggevende hoe je jouw doelstellingen bereikt. Jouw resultaat is jouw verantwoordelijkheid.

Zowel qua arbeidsomstandigheden, werkmateriaal, veiligheid als omkadering mag je rekenen op de best mogelijke middelen. Omdat jij ertoe doet. Wij geven om jou, jij geeft ons resultaten. Of nog: You matter, we matter.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Ontplooi jouw talent
Noem ons gerust een ontwikkelingsgerichte organisatie: wij zijn niet op zoek naar de kant-en-klare medewerker, die van bij dag 1 alles onder de knie heeft. We geloven in kansen geven, voor wie nieuw is en voor wie al langer bij ons werkt. Alle vacatures proberen we eerst intern in te vullen, pas in tweede instantie gaan wij de markt op. Zo creëren we loopbaanmogelijkheden voor al wie bij ons aan de slag gaat.

Een stevig VTO-budget laat toe om intern opleidingen te organiseren, maar evengoed om over het muurtje te kijken via onder meer externe opleidingen, studiedagen en stages. Iedereen krijgt de kans om zich te ontplooien, zelfs als dat zou betekenen dat iemand op termijn onze organisatie verlaat. Wij weten dat die collega ook dan ambassadeur van West-Vlaanderen blijft!

We werken hybride
Waar en wanneer je werkt, dat bepaal je samen met je collega’s uit het team en je leidinggevende. Wij geven je de kans om van thuis uit te werken, je krijgt hiervoor een thuiswerkvergoeding. Daarnaast kan je ook beschikken over een ICT-pakket en inrichtings- en aankoopadvies voor de inrichting van jouw thuiswerkplek.

Uiteraard zien we je ook graag op kantoor, om samenwerking en creativiteit te boosten. Onze kantoren worden hierop aangepast: de koele, luidruchtige en drukke werkplekken maken plaats voor een kantooromgeving die warmte en huiselijkheid uitstraalt. In deze setting heb je geen eigen werkplek meer, maar kies je uit de verschillende types: concentratie, flex, phone booth, werknis, overleg, coffee corner,…

Slimmer en groener onderweg
We zijn een openbaar bestuur en zetten dus van oudsher in op duurzame verplaatsingen: de werkgever betaalt al je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Kom je met de fiets, dan krijg je een fietsvergoeding. Sinds kort is er ook een aanbod voor fietsleasing.

Voor dienstverplaatsingen hanteren wij het STOP-principe: stappen, trappen, openbaar en gedeeld vervoer en tot slot particulier gemotoriseerd vervoer. De vloot poolwagens van het provinciebestuur wordt geëlektrificeerd.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Provincie West-Vlaanderen Provincie West-Vlaanderen Provincie West-Vlaanderen

Partagez cette organisation
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Employeur pionnier est un réseau d’apprentissage d’organisations cherchant à se développer et à se positionner en tant qu’employeurs durables et centrés sur les personnes.

DEVENIR UN EMPLOYEUR PIONNIER